top of page

Om oss

Vi som arbetar på Salong Angels älskar det vi gör och att ta hand om dig! Vi är specialister på våra respektive områden och tillsammans är vi en helhetssalong som gör dig vacker som en ängel, från topp till tå.

Carola Nygren

Carola äger salongen. Carola lever för att göra dig vacker och för att göra snygga extensions / hårförlängningar. Hon är en fantastisk frisör och specialist på Hairtalk hårförlänging. Hairtalk är så mycket mer än bara en förlängning av ditt hår! Som utbildad Hairtalk stylist hjälper Carola dig att skapa ditt drömhår. Hon kan förändra färg, tjocklek, längd och form på din frisyr. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om Hairtalk och hårförlängning. Självklart är Carola även en fantastiskt duktig frisör som klipper, slingar, tonat etc. Boka hårförlängning eller frisörtid här.

 

Carola gör dig även solbrun med VANI-T spraytan. Var 5:e spraytan är gratis så att du alltid kan känna dig snygg och solbränd. Boka spraytan här.

Carola gör dessutom ögonfransförlängning med märket Lash for Lash. Med skonsamma produkter och metoder sätter hon på fransar en och en på dina egna ögonfransar. Boka fransförlängning här.

Jenni Costell Ingelin

Jenni gör dina ögonbryn tydligare och tätare genom 3D Microblading. Hon är bosatt i Bromma och älskar att vara kreativ. Kosmetisk tatuering passar henne därför perfekt! Jenni är även sen tidigare utbildad spaterapeut och samtalsterspeut. Hon brinner för att skapa skönhet både inifrån och utifrån. Boka 3D Microblading med Jenni här!

bottom of page