top of page

Våra Tjänster

Salong Angels erbjuder allt som tar fram din hemliga skönhet från topp till tå. Här kan du läsa mer om några av våra mest populära tjänster. Letar du info om något du inte hittar nedan eller vill du boka? Gör det här!

Hairtalk hårförlänging

Vi arbetar bara med Hairtalk hårförlänging. Hairtalk är så mycket mer än bara en förlängning av ditt hår! Vår utbildade Hairtalk stylist hjälper dig att skapa ditt drömhår. Hon kan förändra färg, tjocklek, längd och form på din frisyr.

 

Möjligheterna är oändliga. Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci. Hairtalk Extensions består endast av etiskt handlat hår – vilket gör att du kan bära håret med stolthet.

 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om Hairtalk och hårförlängning. Boka hårförlängning här.

 

VANI-T Spraytan

På Salong Angels gör vi dig snyggt brun med VANI-T spraytan. Vi använder oss av manuell VANI-T Spray Tanning. Det är den bästa och senaste brun utan sol-tekniken. Med VANI-T Spray Tanning blir du inte gul eller orange, du blir vackert gyllenbrun.

 

Behandlingen utförs av vår utbildade Spray Tanning-specialist som sprayar ett fint lager vätska på din kropp. Vätskan lägger sig på huden och gör dig brun. Det tar ca 4-6 minuter för att applicera. Sedan ska huden torka ca 3-4 min. Du bestämmer själv om du vill vara utan kläder eller om du vill ha på dig badkläder. En behandling varar sedan i ca 5-7 dagar.

Var 5:e spraytan är gratis så att du alltid kan känna dig snygg och solbränd. Boka spraytan här.

Botox och fillers ​​
Botox och fillers gör din hud slät och vacker.

 

Fransförlängning

Vår utbildade fransstylist sätter på fransar en och en på dina egna ögonfransar, så att varje öga får ca 60-150 st nya fransar. En och en-metoden är den mest skonsamma metoden när det gäller ögonfransförlängning. Fransarna är av syntet och sätts fast av ett mycket starkt allergitestat svart lim. Hela behandlingen tar ca: 1,5 - 2,5 timmar. För bästa effekt på din förlängning rekommenderas ett återbesök för en påfyllning var 3-5:e vecka.

 

Innan behandling: Ha ej smink på dig vid behandling eller någon fet oljebaserad kräm på ögonen. Du ska inte göra fransförlängning om du har haft ögoninfektion under de närmsta 3 veckorna.

 

Efter behandling: Vänta 24 h med att blöta fransarna, sola solarium eller bastubada. Detta är för att limmet ska härda tillräckligt. Tvätta och borsta sedan fransarna 2 gånger om dagen med borsten du får av mig. Gnugga ej ögonen och använd ingen kräm på ögonfransarna. Boka fransförlängning här.

3D Microblading

Microblading, även kallat 3D-bryn eller mikropigmentering av ögonbryn har sin grund i Asien och har fått ett stort uppsving på senare år då trenden med större och tätare bryn tagit fart i Europa och USA. I Sverige har microbladingen funnits i drygt åtta år och tekniken har utvecklats för att forma fylliga och symmetriska ögonbryn som håller.

Behandlingen går ut på att man ritar in streck i huden som ser ut som strån. Ett viktigt kännetecken för just microblading är att man använder sig av en manuell metod och inga maskiner vid utförandet, man drar så kallade “micro-strokes” och gör små individuella penseldrag i huden. Behandlingen börjar med att man ritar en mall runt

ögonbrynen. Därefter läggs små, tunna snitt in i huden med en skalpell som skapar den perfekta formen. Snitten fylls sedan med färg och skapar illusionen av hårstrån som ger ett väldigt naturligt resultat.

 

Microblading kan användas för att korrigera estetiska ojämnheter i brynen men även för att justera en asymmetri, fylla i brynen, ändra formen eller maskera ärr på ett diskret sätt. Microblading kan även användas för att återskapa en naturlig form eller justera en gammal kosmetisk tatuering.

 

Resultaten är omedelbart synliga och varar upp till två år. Proceduren tar ca 2 timmar att utföra och är helt smärtfri. Boka 3D Microblading här!

bottom of page